DNA-ul Pădurilor are nevoie de tine! brandLine

Luni, proiectul de lege care înființează un DNA al Pădurilor care să se lupte cu toate infracțiunile de mediu este pe agenda Camerei Deputaților, cu raport de respingere. Marți, ajunge la votul final. Pe scurt, PSD și PNL se pregătesc să-l blocheze.

Avem nevoie de tine să punem presiune pe ei să nu respingă această lege importantă.

Ajută-ne să punem presiune pe ei.

Trimite-le deputaților PSD și PNL din județul tău mail-ul de mai jos și cere-le să nu respingă legea.

Vezi și Trimite Mesajul
brandLine
SUBIECT EMAIL

Nu respingeți DNA-ul Pădurilor!

quotes

Bună ziua,

Pădurile noastre sunt în pericol – nu este o noutate. Dar acum aveți o șansă să faceți ceva serios în legătura cu asta.

Vorbim despre înființarea unui DNA al Pădurilor, mai exact Pl-x 521/2023. Tăierile ilegale trebuie oprite, și nu doar cu vorbe. Avem nevoie de acțiune, și avem nevoie acum!

De aceea, vă cer să nu respingeți proiectul de lege Pl-x 521/2023, aflat pe ordinea de zi a ședinței de luni din Camera Deputaților.

USR a propus înființarea unui DNA al Pădurilor ca o măsură esențială pentru combaterea tăierilor ilegale și a corupției din acest sector. Acest nou organism ar avea capacitatea și autoritatea necesare pentru a investiga, urmări penal și aduce în fața justiției mafia lemnului și toate persoanele implicate în aceste activități ilegale.

Când vine vorba de pădurile noastre, ar trebui să luptăm împreună. Aici nu e loc de partizanat. Este viitorul României și al copiilor noștri în joc.

Dacă nu acționați acum, ce lăsăm în urmă, copiilor noștri? Tăierile ilegale trebuie să înceteze, iar pentru asta, propunerea USR de a înființa DNA-ul Pădurilor nu este doar logică, ci vitală.

Aștept răspunsul dumneavoastră și mai ales, aștept să vă văd acțiunile.

Trimite Mesajul către deputații PSD și PNL

Selectează județul în care locuiești. Se va deschide o fereastră a serviciului de email pe care îl ai presetat pe dispozitiv, iar corpul mesajului și adresele de email ale deputaților PSD și PNL din județul tău vor fi completate automat. Nu trebuie decât să apeși Send / Trimitere.
Dacă după ce apeși pe butonul "Trimite email deputaților" nu se deschide automat o fereastră de email, poți urma pașii de mai jos:


  • Copiază mesajul din chenarul gri de mai sus
  • Deschide serviciul de email pe care îl folosești de obicei, apasă butonul ''Scrie'' pentru a crea un email nou și inserează mesajul în fereastra deschisă.
  • În câmpul ''Către'' introdu adresele de email ale deputaților PSD și PNL din județul tău. Le găsești aici.
  • La subiect, adaugă acest mesaj: Nu respingeți DNA-ul Pădurilor!
  • Apasă butonul Trimite.


Sunt 5 pași simpli, care-ți vor lua mai puțin de un minut, dar extrem de importanți pentru susținerea DNA-ului Pădurilor.

Pune presiune pe deputații PSD și PNL

Ajută la înființarea unui DNA al Pădurilor care să se lupte cu toate infracțiunile de mediu

Dnapaduri footer
Brand line